segítség

Az észszerű gazdálkodás legfontosabb követelményei, azon berendezések használata, melyek lehetővé teszik az optimálisan szükséges, de ennél nem több befektetést a talajművelésben.
A homlokrakodók felhasználási területe rendkívül sokoldalú, legyen szó bálázásról, silótaposásról, be- és kitárolásról, takarmány kihordásról vagy teherautó rakodásról.
A mezőgazdaság átalakulása itthon is megkezdődött
A szürke téli hónapok után igazi felüdülést jelentenek az első meleg napok.
A technológiai robbanás a magyar agráriumot is eléri pár éven belül.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
Széles körben kezd teret nyerni a Green Has Italia lomb- és öntöző-műtrágyáinak kínálata.
Csak a mezőgazdaságban 50 milliárd a tét – de védelmet kapnak más ágazatok, a lakosság is
A gázolajkút költséghatékony, időt és pénzt takaríthatunk meg.
Homokos vagy kötött talajok, szárazság vagy munkaerőhiány – a gazdaságok munkáját ma már nemcsak kiszolgálja, de esetben nélkülözhetetlenül meg is könnyíti a korszerű technika.
A globális problémákra adható helyi megoldásokról tárgyaltak a diplomaták a Világélelmezési Program (WFP) Végrehajtó Bizottságának ülésén
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma.
Házat építeni mindenki tud, otthont azonban csak egy valaki.
A magyarországi falugazdász szolgáltatás kiterjesztése a hátáron túli területekre nem cél, hanem eszköz.
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
A kormány célja, hogy a sertés- és a mangalicatenyésztés is nyereséges tevékenység legyen hazánkban, hangsúlyozta a mezőgazdaságért felelős államtitkár az Agrárminisztériumban megrendezett Mangalica szakmai napon.
Az Élelmiszerlavina programban idén 34 településen - összesen 45 hektáron - vetették el a Syngenta által felajánlott zöldség vetőmagokat.
Jól képzett falugazdászok segíthetik a határon túli gazdálkodókat, akik a szakemberek segítségével számos támogatáshoz és pályázati pénzhez juthatnak hozzá.
Magyarország egykor a dús füvű legelők országa volt – ma azonban sajnos azt kell látnunk, hogy nem jól használjuk kaszálóinkat, legelőinket
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket