szántó

A vetésváltás jelentősége, az elővetemény hatása a kórokozókra, kártevőkre és a gyomosodás mértékére.
Jobb, de legalább a korábbiakhoz hasonló terméseredményeket szeretne mindenki elérni költség- és energiahatékonyan.
Ötvös Tibor jánoshalmi gazdasága folyamatosan dobogós a termésversenyeken
Mérföldkő a talajművelésben
A magyar szántóföld átlagára végre elérte az 1,5 millió forintot.
Mutatjuk az osztatlan közösök legabszurdabb számait!
Kérdőíves felmérést indít az Agrárgazdasági Kutató Intézet a magyarországi szaporítóanyag-felhasználási szokások, stratégiák, választást segítő tényezők megismeréséért.
A klímaváltozás jelentékenyen átformálja gazdálkodásunkat. A technológia ugyan folyamatosan fejlődik, igazodik, de azok a fránya abiotikus tényezők még mindig meghatározóak a legfőbb szántóföldi kultúrák termesztése szempontjából.
A benyújtott 41 pályázat közül a zsűri 2 terméknek ítélte oda a Nagydíjat, 12 terméket pedig Különdíjban részesített.
Gépek, alacsony üzemeltetési ár mellett, szántóföldi, kertészeti, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt megtalálhatók.
A NAVIGATOR classic gépcsalád megbízható, ismert műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis-közepes gazdaságoknak.
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
Az összeírás számba veszi a haszonállatfajokat, foglalkozik a mezőgazdasági tevékenység munkaerő-szükségletével, a mezőgazdasági tevékenységet közvetve vagy közvetlenül segítő beruházásokkal.
Vörös Endre, a Güttler Kft. értékesítési vezetője köszöntője után az 1989-ben alapított német Müthing márka ismérveit prezentálta. – Az elmúlt évek...
A szokottnál két héttel korábban befejeződött idehaza a nyári aratás.
A vetésminőséggel növelték a hozamokatNemcsak a plusz 1 tonna terméstöbblet a lényege a Monsanto hibridkukorica programjának – állítja Herczeg László, a hajdúszoboszlói...