SZEGÁNA

A finneknél nagy hagyománya van a direktvetőgépek használatának, mivel az ottani időjárási viszonyok igen rövid vetésre alkalmas időszakot hagynak a gazdák tavaszi munkáinak elvégzésére, és ezen vetőgépekkel csökkenthető a területre való kivonulások száma.
Kiosztották az "Év traktora 2018" díjakat!
Az akció 2017. október 20-ig vagy a készlet erejéig érvényes!
Az állattartó telepeken kiemelt fontosságú a trágya kezelése, mivel a kórokozók a trágyás környezetben könnyedén szaporodnak.
A forradalmian új szárzúzási módszer, melyet a dán Dal-Bo gyár a MaxiCut aprító hengerrel mutatott be.
Mascar Monster – bérmunkára is kitűnő választás.
Az év eleje igen szárazon indult; nem tudjuk, mit hoznak a következő hónapok.
Raktári demo gépeinket beszerzési áron vagy az alatt kiárusítjuk!
Szeretettel meghívjuk az I. NAK Szántóföldi Napokra!
Melyikkel kezdjem?
Itt a tavasz, sot néhány napra már a nyarat is élvezhettük idén. Jelenleg mégis a hóesés végét várjuk. Tehát, aki már elvetett vagy aki még nem vetett, azon gazdák számára egyaránt 40% engedménnyel készletkisöpro Agrimax akciót hirdetünk meg!
Világújdonság próbája Magyarországon!
Egy német-magyar-kínai sikertörténet kapcsán...
Idén is széles kínálattal várja Önt és kedves családját standjára a SZEGÁNA Kft. csapata
Kipróbálhatja a legújabb fejlesztésű McCormick traktorokat.
A kínai Everun gyár komoly szándéka, hogy rakodógépeivel meghódítsa Európát.
Napjainkban a szélsőséges időjárás miatt folyamatosan nő az árvízzel, belvízzel és aszállyal nagymértékben veszélyeztetett területek nagysága.
Az olasz Orizzonti családi tulajdonú gépgyár igen széles termékkínálattal rendelkezik sor- és soraljművelő gépekből. Szőlőápoláshoz síkfalmetszőket, előmetszőket, levéltépőket, soraljművelő gépeket, gyomírtós permetező fejegységeket, gallyseprőket, mulcsozókat és traktorra szerelhető targonca tornyokat gyártanak.
A kínai Everun gyár egy hihetetlenül dinamikusan fejlődő gyár. Az európai piac igen fontos számukra, ezért is a német partnerükkel közösen tesztelik az új fejlesztésű gépeket.
A gazdatársadalom legnagyobb öntözésfejlesztési támogatása kiírásra került! 2016. július 4-től lehetőség van akár 40-70 %-os pályázati forrás lehívására. Most éljen a lehetőséggel, mert 2020-tól az EU megszünteti a mezőgazdasági fejlesztésekre szánt pályázati rendszert.