szivattyú

A permetezőgépek fontos szerkezeti eleme a szivattyú, kulcselem a permetlé áramlásának, dózisának biztosításához, szabályos működésétől függ a permetezés eredményessége.
A tavaszi szezon előtt fontos feladat lesz a permetezőgépünk körültekintő felkészítése, melynek legfontosabb és legáltalánosabb teendőire hívjuk fel a figyelmet.
A benyújtott 41 pályázat közül a zsűri 2 terméknek ítélte oda a Nagydíjat, 12 terméket pedig Különdíjban részesített.
Gyors – precíz – egyszerű: a legújabb vontatott permetező!
A DODA® cég több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a hígtrágya kezelő és kijuttató gépek gyártása és fejlesztése terén, termékei a legmagasabb minőséget képviselik.
A folyadékszűrőkre is azok a paraméterek vonatkoznak, amelyeket a levegőszűrőknél ismertetésre kerültek. A folyadékszűrők kialakítását a folyadék...
A Gépközvetítő Kft. küldetése, hogy a magyar mezőgazdasági termelők az európai uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár áfa-mentesen.
Az 1943-ban létrejött dán Samson vállalat közel 70 éve fejleszt és gyárt trágya- és hígtrágyakezeléssel kapcsolatos gépeket, pl. szivattyúkat, trágyakeverőket, hígtrágyaszállítókat, hígtrágya-kijuttató és -bedolgozó egységeket, valamint trágyaszórókat.
A kisebb magyar gazdaságok jellemzője a földterületek széttagoltsága. Ez azt jelenti, hogy a gazda földjei több darabban, egymástól távol eső...
PICHON - Garancia a minőségre
A fehérorosz Belarus traktorgyár jelenlegi kínálatának zászlóshajója ez a négykerékhajtású, nehéz univerzális traktor
A Caffini permetezőgyárnál tudják, hogy csak folyamatos fejlesztéssel tudják bővíteni a piacukat, és folyamatosan az érdeklődés középpontjában lenni....
Készüljön fel a belvíz elleni védelemre és a nyári aszályra! Most engedményes áron megkaphatja ezekhez a gépeket!
Örömmel értesítjük meglévő, illetve leendő felhasználóinkat, hogy idén a második félévtől megkezdődött egy kis méretű, de méretéhez képest nagy kapacitású, frissen fejlesztett csigaszivattyú sorozatgyártása.
Az év eleje igen szárazon indult; nem tudjuk, mit hoznak a következő hónapok.
Utánaszámolt már, hogy éves szinten mennyibe került a tófeltöltés, öntözés?
Napjainkban a szélsőséges időjárás miatt folyamatosan nő az árvízzel, belvízzel és aszállyal nagymértékben veszélyeztetett területek nagysága.
A HARDI INTENATIONAL A/S 2014 november 25-én az Agromek kiállításon Dániá-ban mutatta be hivatalosan az új fejlesztésű HARDI 464 membrán szivattyút.
A Hidroszt’99 Kft. 1999-ban alakult Nádudvaron az ország és az Alföld legnagyobb mezőgazdasági tájegységének központjában.
Az elmúlt hónapok erős havazásai és esőzései következtében szinte minden folyónk vízgyűjtőjén a sok éves átlagot meghaladó hó mennyiség halmozódott fel.