tápanyag-ellátás

Az Agroblen termékcsalád tagjai különleges feltáródási technológiával rendelkező alapműtrágyák.
Az erős növény ősidők óta jó befektetés, a gyenge viszont ráfizetés, anyagi kár, bosszúság a gazdának. Ki mint vet, úgy arat. Ez nem változott évszázadok alatt sem.
A termesztett növényeink fejlődése a tenyészidejük elején rendszerint vontatott.
Tenczer Tibor termelő az egyik legegészségesebb, de egyben legérzékenyebb és szeszélyes gabonáról
2018. január 16-án érdeklődők sokasága zsúfolásig töltötte meg a négycsillagos vecsési Airport Hotel konferenciatermét, ahol immár harmadik...
Az agrokémiában ismert jelenség, hogy az egyik növényi tápelem a másik felvételét elősegíti (tápanyag-szinergizmus) vagy zavarja (tápanyag-antagonizmus)
Az őszi káposztarepce napjaink egyik legintenzívebb és legfeszesebb termesztés-technológiát igénylő szántóföldi növénye.
A tavalyi kiváló termésből kiindulva a termelők az új szezonban ismét nagy kedvvel készültek a repce vetéséhez.
A cikk írásakor még nem ismerjük az ez évi repce eredményeket. A jó termésben bízva már most el kell kezdeni a következő évet megalapozni.
A sikeres repce termesztés alapja, hogy a tenyészidő alatt végig megőrizzük a vetőmagban rejlő genetikai potenciált.
Szakmai szervezetek mellett a nagyobb tojás termelők is igyekeznek olyan megjelöléseket vagy védjegyeket létrehozni, melyek a származást vagy a minőséget igazolják.
A kertészeti termesztés kapcsán egyre több szó esik a terméshozamok mellett a minőségről és a termésbiztonságról.
A múlt évi csapadékos időjárás rányomja bélyegét az őszi vetésű növények, ezen belül az őszi búza - tavaszi technológiájára.
Arepce NPK trágyázásaA repcetermőhelyre igényes, nagy tápanyagszükséglettel bíró olajipari növényünk. Amegfelelő mennyiségű és minőségű termés alapfeltétele az...
A repce termőhelyre igényes, nagy tápanyagszükséglettel bíró olajipari növényünk.