törvény

A Goldmann Sachs Research szerint a műszaki tudásban élenjáró országok 60 milliárd dollárt irányoztak elő a dróntechnológia fejlesztésére és a bevezetéséhez szükséges technikai és infrastrukturális keretek megalkotására
Közel 5 millió embert érint az elaprózott birtokok problémája, ami a rendkívül csekély tulajdonrész vagy az elérhetetlen tulajdonosok miatt "blokkol mindent".
Ahonnan mihamarabb el lehet és el is kell mozdulnunk
Segíteni kell a hazai gazdálkodókat abban, hogy versenyképesen működő birtoktesteket alakíthassanak ki: ezt is szolgálja a megváltozott földforgalmi törvény, olvasható az MTI híre között.
A kiadvány rövidesen elérhetővé válik a falugazdászoknál, illetve letölthető a NAK honlapjáról.
Akiknek munkakörük és küldetésük a kulturált pálinkafogyasztás: Szöllősi Edit a magyar pálinkakultúráról
Nem lesz „hatósági ár” a termőföldek eladásakor, és lesz fellebbezési lehetőség a települési agrárgazdasági bizottságok ajánlása ellen.
A Magyar Államkincstár kéri, hogy a gazdálkodó szervezetek, illetve képviselőik vizsgálják meg, rendelkeznek-e érvényes Cégkapu-regisztrációval
Egyelőre nincs teendőjük a fúrt kutak tulajdonosainak: a korábbi moratórium-határidőt két évvel meghosszabbító jogszabályt heteken belül elfogadhatja az Országgyűlés.
2018. november 1-től valamennyi EU-s tagállamban alkalmazni kell a hatályos állattenyésztési rendeletet
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezte az illegális kutak engedélyeztetésére vonatkozó moratórium 2020-ig történő meghosszabbítását.
A jog védelmet biztosít a vevő számára az olyan helyzetekben, amikor a megvásárolt dolog nem rendelkezik azzal a minőséggel, amelyben a felek megállapodtak, vagy amelyet jogszabály határoz meg.
FM-államtitkár: egységes törvénybe foglalják a természetvédelem és a vadgazdálkodás szabályozását
L. Simon László: meg kell újítani a vadászati törvényt
Jogszabályváltozások - Május elsején életbe lép az új földtörvény
Az állatvédelem hosszú utat tett meg míg filozófiákból alapelvek, alapelvekből pedig törvények fejlődtek, melyek kimondják, hogy az állat jóllétének biztosítása az ember...
Hároméves huzavona után elfogadta a farmtörvényt az amerikai szenátus
Januártól változik a halgazdálkodási törvény
A kis és közepes agrárvállalkozásokat segítő törvénymódosításokat kezdeményezett a NAK és a MAGOSZ