vetés

Forró levegő, meleg talajok, hiányzó csapadék – mennyivel jobbak a kilátások idén, mint a katasztrofális tavalyi őszön?
A FLAVO PLANT több ponton támogatja a növények fiziológiás folyamatait.
Alapozza meg a precíziós gazdálkodását!
Kormányhatározatnak örülhetnek a gazdák, mely szerint jövőre jelentősen megemelkedik a kukorica alapú bioetanol felhasználása a benzin bekeverésénél.
Indítsa őszi vetésű növényeit Tonivit biostimulátorral az erőteljesebb gyökérnövekedés és -fejlődés, végső soron a magasabb termésmennyiség érdekében!
Az FMC gyomirtási megoldásai metezaklór-mentesek, így a döntéshozót nem korlátozzák használatukban.
A RAPOOL garanciát vállal a repce kelésére.
Továbbra is megbízható, szilárd alapokon – mert a „királynő” jelezni fog...!
Az őszi kalászosok közel egy évet töltenek a szántóföldön, egészen szélsőséges viszonyoknak is kitéve.
Ismét nagyot léptünk előre! Dobogós helyen a KWS kalászosok!
Az elmúlt években Európa számos országában a termelők számára komoly fejtörést okozott a repceállományokban megjelenő levéltetű kártétele.
Szárazság és szárazság között is van különbség.
A meleg és aszályos nyár hatására fellépő tápanyag- és vízhiány következtében a növények túl hamar száradnak le, ami a becők korai beéréséhez vezethet.
A sikeres szójatermesztés alapkövetelménye a szükséges napsütéses órák számán és a növény számára kívánatos hőösszegen kívül a humuszban gazdag, mély fekvésű, jó víztartó képességű, kiváló kultúrállapotú, párásabb mikroklímájú talajok megléte.
A klímaváltozás számos nehézséget okoz a növénytermesztésben a változékonyság, az aszályos időszakok és a mind gyakoribb hőstresszes napok miatt.
Változó a helyzet Magyarországon, az EU-ban és a tengerentúlon is.
A hazai agrárium legjelentősebb szakmai kiállításán, az AgrárgépShown az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján vettünk részt, ahol a bajai központú vállalat ügyvezetői az elmúlt időszak sikereiről és a jövő évi várakozásaikról számoltak be.
A tavaszi szárazság miatt meghosszabbították az öntözési idényt
A több éve tapasztalható enyhe telek után 2018 decemberében és idén januárban újra érezhettük a téli hideg hatásait.
A francia gyártmányú SKY vetőgépek élen járnak a talajkímélő művelés terén: Európa több országában is piacvezető pozíciót szereztek a no-till technológia területén