vezérlés

Megbízhatóság, tartósság, fejlesztés, szerviz, tanácsadás – ez igazolja négy évtized után is a hazai gyártót.
A kontroll a folyamatok és felügyelet!
Tápanyagpótlás és sorközművelés egy menetben – ezért ajánlják a gazdák.
Az utóbbi években megkezdődött és várhatóan a közeljövőben jelentős mértékben terjedni fog a traktorok, a kombájnok és egyéb mezőgazdasági gépek villamosítása.
Alomszalma-befúvó berendezés.
Néhány éve még minden elektronikusan vezérelhető munkagéphez saját, egyedi kialakítású terminál szolgált a traktorvezető fülkéjében a munkagépen mért adatok kijelzésére és elektronikus beavatkozó egységeken keresztüli távvezérlésre, a traktor és munkagép üzemének összehangolására.
Hazánkban egyre több telepen találhatók korszerű, teljes szellőztetőpadozattal rendelkező terménytároló silók, azonban még csak elvétve látni példát arra, hogy az ilyen tárolók által kínált lehetőségeket a szárításban is kamatoztatnák.
MX újdonságok!
CASE IH július végén Pozsonyba invitálta a nemzetközi sajtó képviselőit, hogy még a novemberi hannoveri Agritechnika kiállítás előtt megmutathassa újdonságait.
A Hardi NAVIGATOR egyik legjellemzőbb tulajdonsága a könnyű kezelhetőség, ebben segít az új, nagy fényerejű (napos időben is jól látható) színes, érintőképernyős, kapacitív LCD kijelzővel rendelkező HC 8600 8,4” (21,3 cm) és HC 9600 12” (30,7 cm) vezérlőmonitor.
A szarvasmarhatartásban, a húsmarhatartásban, a marhahízlalásban és a tejelőállomány tartásában is a termelési eredmények, árbevételi oldalról a maximumra, míg a termelési költségek vonatkozásában a minimumra való törekvés a jellemző.
Precíziós gazdálkodás. Ez ma egy jól ismert, jól csengő hívószó a mezőgazdaság szereplői számára.
A mezőgazdasági munkavégzés alapvető gépe a traktor.
Mit kell tudni egy XXI. századi gabonaőrnek?
A CLAAS S10 egy olyan központi terminál, ami képes vezérelni és felügyelni a fontos traktor és munkagép funkciókat.