Az Akasztói Szikiponty az igazi! Szabó József az Akasztói Halgazdaság tulajdonosa elárulja, hogy miért
2018.12.20
Kapcsolódó hírek
-
Az elfogyasztott hal fele importból származik
Magyarországon az egy főre jutó halfogyasztás elérte az évi 4 kilogrammot, ennek a fele importból származik.
-
A sikeres halvédelem együttműködést igényel
Az agráriumban jelentkező környezetváltozás hatásai a természetes vizek állapotát is nagy mértékben befolyásolják.
-
Kiváló fehérjeforrás a vegán „hal”
A banánvirágból készült, állagában és zamatjában is a halra emlékeztető Banana Blossoms a fehérje mellett számos más értékes anyagot is tartalmaz.
-
Magyarország haltermelése 22-23 ezer tonna évente
Magyarországon a haltermelés évente 22-23 ezer tonna.
-
Életfilozófiája az egészséges táplálkozás
A mezőgazdasági díj állattenyésztés kategóriájában egy halas vállalkozó vitte el az elismerést.