Online Farminar az okszerű talajgazdálkodásért
A talaj az élelmiszer bölcsője, nélküle nem lehetne egészséges élelmiszert termeszteni.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA talaj az élelmiszer bölcsője, nélküle nem lehetne egészséges élelmiszert termeszteni.
A UPL Hungary webkonferencia keretében ismertette környezetbarát megoldásait az agrárszakmával.
Komoly lépés a rendezésre: az Országgyűlés elfogadta az osztatlan közös földtulajdon felszámolását segítő törvényt.
Az idei évben a Kwizda Agro rendhagyó módon a virtuális térben várta az agrárszakmát Terepszemle bemutatójára.
A karalábé értékes vitaminokat tartalmaz. Habár fokozott a talajigénye, azért kiskertünkben magunk is termeszthetjük.
Július 15-től a húsok esetében már a juh-, a kecske- és a baromfitermékeknél is szerepeltetni kell a származási helyet.
Itthon kevesen fogyasztanak rebarbarát. Érdemes kipróbálni, hiszen rendkívül egészséges, és sokféle módon elkészíthetjük.
A vega táplálkozással több egészséges növényi alapú élelmiszerhez jutunk, de ügyelni kell a hiánybetegségek elkerülésére.
Japán kutatók sikeresen poroztak be méhek nélkül körtefákat: a virágporszemeket szappanbuborékkal juttatták a növényhez.
Már kapható a fóliás magyar sárgadinnye. Hamarosan pedig szabadföldi termesztésűt is vásárolhatunk.