Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj – az egészséges és biztonságos hazai termékek elismeréséért
Első alkalommal adták át a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreElső alkalommal adták át a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat
Az elméleti és gyakorlati előadások célja a termék-előállítás technológiai folyamatainak megismerése, ezáltal a hazai gyártók versenyképességének növelése.
Országos átlagban a pékek veszteséggel adják tovább a három legnagyobb mennyiségben forgalmazott terméket.
A méhészek a glifozát korlátozását szeretnék elérni, miközben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara osztályelnöke szerint viszont hazánkban nem olyan mértékű a hatóanyag alkalmazása, hogy az problémát jelentene.
A megújuló magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag
Az ágazat jövője szempontjából a szőlőültetvények telepítését a Kormány stratégiai fontosságúnak tartja, hiszen kiváló minőségi bor csak magas minőségű szőlőből készíthető
A Balatoni Szövetség vadgyérítést kezdeményez, mert a vaddisznókat a lakott területek határain kívülre kell szorítani: a szövetség nagyon veszélyesnek tartja a térségbeli túlzott elszaporodásukat.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet közzé tette cukoripari elemzését, amiből megállapítható, hogy hazánkban egy új cukorgyár létesítésével komoly kockázatot vállalna a befektető.
Összesen 46 őszi búza fajtát vizsgáltak a szakemberek a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének tizenegyedik alkalommal szervezett posztregisztrációs fajtakísérletében.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara három nagyobb, törvénymódosításokat kezdeményező csomagot készített elő, hangzott el a mezőhegyesi II. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow-n.