Csak azt vegyük el a Földtől, amit feltétlenül el kell
Nyolc éve fogtak a kecsketenyésztésbe, majd az alapanyag-feldolgozásba, azaz a sajtkészítésbe.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreNyolc éve fogtak a kecsketenyésztésbe, majd az alapanyag-feldolgozásba, azaz a sajtkészítésbe.
A Szender Kert egy több mint 10 éve, 2013-ban alapított családi őstermelő vállalkozás.
Az ismétlődő aszály a kapáskultúrákban sokkolja a termelőket. Az inputosok sem tudnak vizet fakasztani.
Boraikat a legkorszerűbb technológiával felszerelt új feldolgozóüzemükben készítik.
Miklós Csabi több mint 20 éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.
Ma 114 ló élvezi a gondos ápolást, a szakszerű, tudományos alapokra fektetett gyógyítást.
A hajdani Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen helyezett diákból így lett hirtelen marhatenyésztő.
A hajdúnánási tenyésztő nemcsak kihívást, de potenciált is lát az itthon még ritka állat tenyésztésében.
Ezúttal sem munkahelyeket láttunk, hanem embereket és életformákat.