Lapzártától lapzártáig
Egyre kisebb területen termelnek zöldséget és gyümölcsöt Magyarországon, amellyel párhuzamosan a termés mennyisége is csökken.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreEgyre kisebb területen termelnek zöldséget és gyümölcsöt Magyarországon, amellyel párhuzamosan a termés mennyisége is csökken.
Széles körben ismert, hogy nem csak a kezeletlen, vagy komposztált istállótrágya, de az új technológiai fejlesztéseknek köszönhető pelletált és hőkezelt…
Megfelelő itatási gyakorlattal fokozható a gazdálkodás hatékonysága.
A magyarországi zsugorodó szarvasmarha-állomány spermával való ellátásáért kiélezett verseny folyik a szaporítóanyag-termeléssel…
Dr. Búza László, a FOODLAWMENT, az Európai Fenntartható Élelmiszerlánc elnöke és munkatársai – Schill Judit, Dömsödi József – a múlt évi sikeres I. Fenntartható…
Az élelmiszeriparban gyakran használandó a pH-mérés. Viszont ez nem is olyan egyszerű feladat.
Hazánk, Magyarország különösen gazdag természeti erőforrásokban, a megújuló energia potenciálokat illetően, pedig a világ egyik legnagyobb forrásokkal rendelkező országa.
Ki gondolná, egy szép piros alma vagy burgonyafőzelék elfogyasztásakor, hogy hány olyan folyamat van az élelmiszerek előállítása során, melyet a termelőknek és…
Védjegyek használatára buzdítanak minden termelőt, gyártót a szakemberek, hiszen a logó bizonyítottan emeli a termék értékét.
A különleges, egyedi, jellegzetes, csak Magyarországra jellemző termékeket hungarikumoknak nevezzük, minőségük és hírnevük megőrzése egyaránt fontos a termelőknek.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.