BIOMIN Magyarország Kft.

A BIOMIN egészséges és biztonságos takarmányozással segíti vevői sikerét

A BIOMIN olyan innovatív és trend-teremtő megoldásokat kínál ügyfeleinek, melyekkel megküzdhetnek a takarmányozás jelenkori és jövőbeni kihívásaival, s mindezt természetes módon.

Ügyfeleink igényeinek alapos megértésén alapuló tudományos ismereteink és szakértelmünk alkalmazásával olyan megoldásokat adunk, amelyek támogatják az állatok egészségét, optimalizálják teljesítményüket és a termelés hatékonyságát.

A BIOMIN egyik sarokköve a komoly cégen belüli kutatás-fejlesztés. Ez a tevékenység, valamint a világ neves egyetemeivel és vezető kutatóintézményeivel való szoros együttműködés képezi az alapját annak, hogy mindig a legújabb tudományos ismeretek alapján fejlesszük ügyfeleink számára a leginnovatívabb termékeket és megoldásokat.

Az antibiotikum-felhasználás visszaszorítását is szem előtt tartva, termékeink megoldást nyújtanak a mikotoxin kockázat tökéletes kezelésére (Mycofix®), az emésztőrendszer teljesítményfokozásának holisztikus megközelítésére (Digestarom®, Biotronic®, PoultryStar®, Levabon®), valamint azokra a megoldásokra, amelyek megfelelnek a haszonállatok speciális takarmányozási követelményeinek (Biostabil®, CleanGrain®, stb.).

Weboldal
http://www.biomin.hu
E-mail
office.hungary@biomin.net
Telefonszám
+36 23/703-016
+36 30/348-3274
Biomin takarmánykiegészítő takarmányozás teljesítményfokozás