FMC-Agro Hungary Kft.

Az FMC-Agro gyomirtó szereivel és rovarölő készítményeivel kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban

Az FMC Corporation mezőgazdasági tudományos vállalatként világszerte innovatív megoldásokat kínál a növénytermesztők számára. A növényvédelem és növényegészségügy területén kínált széles termékválaszték a piacorientált kutatás-fejlesztési folyamatok eredménye. Vezető rovarölő hatóanyagokon alapuló termékekkel, kimagasló gyomirtási megoldásokkal és a flutriafol-alapú gombaölő szerekkel vagyunk jelen a világ növényvédő szer piacán, s a biológiai hatóanyagok területén is innovatív megoldásokra törekszünk.

Az FMC-Agro Hungary Kft. 2015-ben alakult a Cheminova jogutódjaként. 2017-ben a DuPont rovarölő és kalászos gyomirtó szer portfóliójának globális felvásárlásával alakult ki a cég jelenlegi szervezeti felépítése. Az FMC-Agro jól bevált gyomirtó szereivel piacvezető a kalászos gyomirtás területén, valamint a rovarölő készítményeivel is kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt. A jövőben minőségi levéltrágyákkal, kiemelkedő hatóanyag-összetételű növénykondicionáló termékekkel nyitunk új dimenziót a növényvédelmi megoldások területén.

Növényvédelem a fenntarthatóság jegyében

Facebook:
@FMCAgroHungary

Kártevő monitoring: 
www.evalioagrosystems.fmc.com

Weboldal
http://www.fmcagro.hu
E-mail
info@fmcagro.hu
Telefonszám
+36 1/336-2120
FMC-Agro FMC-Agro Hungary Kft. levéltrágya növénykondicionálás permetezés talajfertőtlenítés
..