FMC-Agro Hungary Kft.

A termékek, technológiák és megoldások mögött azonban mindig áll valaki: az Ember

Az FMC az elmúlt években bekövetkezett átalakulása óta hangsúlyozza, hogy milyen komoly ráfordításokat eszközöl kutatás-fejlesztésre. A jövőbeli portfóliónk az Agrow különdíját is elnyerte. Hozzá kell tenni, hogy az új termékkínálat kialakításáig még hosszú idő és út vezet.
Fontos állomása ennek a folyamatnak az is, hogy az FMC 2020-ban már a saját fejlesztésű, új generációs készítményével jelenik meg a piacon.
Az FMC tervei szerint a Növényegészségügyi Üzletág a jövőben kiemelt szerepet kap majd a fejlesztések területén. Kezdetben ez kiemelkedően magas minőségű levéltrágyákat (pl: Komplex Kénesbór), majd a lehető legteljesebb hatóanyag-összetétellel rendelkező növénykondicionáló termékeket jelent, amelyeket a jövőben biológiai elven működő növényvédő szerek követnek, új dimenziót nyitva ezzel a növényvédelmi megoldásoknak.
A termékek, technológiák és megoldások mögött azonban mindig áll valaki: az Ember, aki a tudást hordozza, és hasznos információvá alakítja át, ezzel teremtve értéket a mezőgazdasági értékláncban.

Növényvédelem a fenntarthatóság jegyében

Weboldal
http://www.fmcagro.hu
E-mail
info@fmcagro.hu
Telefonszám
+36 1 336 21 20
FMC-Agro Hungary Kft. levéltrágya növénykondicionálás permetezés talajfertőtlenítés