Knauf Insulation

    Termékeink újra felhasznált vagy bőségesen rendelkezésre álló alapanyagokból készülnek

    A Knauf Insulation a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem elkötelezett híve: termékeink újra felhasznált vagy bőségesen rendelkezésre álló alapanyagokból készülnek. Csomagolási technikánk magas színvonala csökkenti a szállításkor felhasznált üzemanyag mennyiségét.

    Az üveggyapot termékeinket hazánkban főként magastetők és padlásfödémek hőszigetelésére, de válaszfalakhoz használják. Az üveggyapot termékek A1 tűzvédelmi osztályúak, tehát nem éghetők, páraáteresztők, és akusztikai védelmet is nyújtanak. Új termékünk a fújható üveggyapot, mellyel nehezen hozzáférhető szerkezetek hőszigetelése is megoldható.

    A kőzetgyapot termékeinket elsősorban a külső falak hőszigetelésére alkalmazzák, de terhelhető födém képzésére, és lapostetők hőszigetelésére is kiválóan alkalmasak, s szintén A1 tűzvédelmi osztályúak.

    A hazai gyártású Heraklith fagyapot termékek koszorúelemként, alulról hűlő födémek hő- és hangszigeteléseként, mezőgazdasági épületek, irodaházak, de akár lakások belső dekorációs hang- és hőszigetelő elemeiként is alkalmazhatóak.