Metal-Sheet Kft.

Cím: Csereerdő utca 10.
Telefonszám: +36-30/903-6738

A Metal-Sheet Kft. 2004-es debreceni alapítása óta a legnagyobb hazai szendvicspanel és trapézlemez gyártók közé küzdötte fel magát. A magyar cégalapító és tulajdonos Harangi Emil egyéni vállalkozóként indult, de mára már több, mint 100 kolléga járul hozzá a vállalkozás sikeres működtetéséhez.

Közel 7 hektáros telephelyünkön található 2 szendvicspanel gyártó csarnok, és emellett folyamatosan üzemel 37 lemezmegmunkáló gép is. A vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében kiszállítói flottát tartunk fenn modern nyerges és szóló teherautókkal, valamint az ország több pontján rendelkezünk telephellyel és viszonteladói hálózattal.  2019-ben történetünk legsikeresebb gazdasági évét zártuk, több, mint 9 milliárd forintos nettó árbevétellel.

A magyar piacon egyedülálló termékportfóliót alakítottunk ki: PIR,PUR és ásványgyapot szendvicspanelek, teherhordó és bádogos fedésre szolgáló trapézlemezek, szelemenek és cserepeslemezek, korcolt lemezek, standard és egyedi élhajlított elemek, kiegészítők.

Az elmúlt 16 évben sikerünk záloga a vevőközpontúság volt, ami a jövőben sem lesz másként. Ügyfeleink között megtalálhatóak lakossági vásárlók, nagy beruházók, kivitelező cégek és viszonteladók egyaránt.

Van bennük valami közös, ugyanazt a színvonalas és rugalmas kiszolgálást biztosítjuk mindenki számára. Minőség, precizitás és időtállóság, ez a Metál-Sheet Kft.