Royal-Kert Kft.

  A Royal-Kert Kft. közel egyéves előkészítés után 2001. februárjában alakult azzal a határozott céllal, hogy 15 éves tapasztalatunkon alapuló szaktudásunk alapján egy folyamatosan változó és alakuló piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodni tudó cég jelenjen meg szolgáltatásaival a következő területeken:

  • Kert- és park tervezés
  • Kert, intézményi-, pihenő- és közpark építés
  • Kert, intézményi-, pihenő- és közpark fenntartás
  • Automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése
  • Játszótér tervezés, építés
  • Kerti és köztéri pihenő- és játszóeszközök forgalmazása

  A vállalkozás központja Veszprémben található. A kert- és parképítés, valamint fenntartás terén fő működési területünk a Közép-Dunántúli régió, ezen belül legfőképpen Veszprém és környéke, valamint a Balaton északi partszakasza. Játszótéri eszközök telepítését, játszótérépítést az ország egész területén végzünk.

  Tevékenységünk a felsorolt kert-, park- és játszótér tervezési, építési, fenntartási feladatok teljes skáláját lefedi. Munkánkat kiterjedt, megbízható beszállítói és alvállalkozói partnerkapcsolatok segítik. Elkötelezett munkával folyamatosan építjük ki az ISO 9001 Minőségbiztosítási Rendszert, amelynek szellemisége és követelményei egészen a cég alakulása óta meghatározzák a társaság egészének tevékenységét, a fejlesztések fő irányvonalait. Mindezekből adódóan folyamatos a műszaki fejlesztés, a korszerű technikák és technológiák bevezetése, valamint a humánerőforrás-fejlesztés.

  Az induláskor megfogalmazott stratégia céloknak megfelelően fejlődésünk dinamikus. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy társaságunk piaci súlyát igényes munkával folyamatosan növeljük. Állandó, visszatérő és új megrendelőink számának folyamatos növekedése elégedettséget tükröz szakértelmünk, minőségünk és megbízhatóságunk terén. Dolgozóink szakmai és anyagi megbecsülése biztos záloga magas színvonalú, elkötelezett munkavégzésünknek.