fbpx

RWA Magyarország Kft.

Cím: Lesvár major
Weboldal: www.rwa.hu
Telefonszám: +36-21/211-0440

Társaságunk, és ezzel együtt a mezőgazdasághoz kötődő Raiffeisen márkanév 1996-ban indult Magyarországon, RWA Magyarország Kft. néven, az ausztriai Raiffeisen Ware Austria 100%-os tulajdonú leányvállalataként. A vállalat tulajdonosa elkötelezte magát a magyar mezőgazdaság támogatása és fejlesztése mellett, és egységes stratégiát kialakítva hosszú távon tervezte meg működését.

Az RWA csoport agrárintegrátori jelenléte a közép-kelet-európai régióban meghatározó: 9 országban működik leányvállalata.

Magyarországon cégünk már országos lefedettségű: központi telephelyünk Ikrényben található, valamint további telephelyekkel rendelkezünk Csongrádon, Kerekharaszton, és saját kikötőnk van Baján.

Az RWA Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel, úgy, mint: vetőmag, műtrágya, növényvédő szerek, gázolaj, valamint AD Blue adalékanyag; illetve széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban.

Alapvető célkitűzésünk, hogy termelőink a céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minőségi terméket gazdaságosan állíthassanak elő. Felhasználjuk és kihasználjuk az anyavállalat nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe vesszük a hazai sajátságokat és termelési tapasztalatokat.

 

www.rwa.hu

+36 21 211 0400

[email protected]

RWA Magyarország Kft.