fbpx

S&S Group Hungária Kft.

Cím:
Telefonszám: +36-23/332-026

A szakértelem, a biztonság és a gazdaságosság jegyében

Cégünk 1992-ben alakult elsősorban új és használt anyagmozgató gépek, magas raktári felrakó gépek, kereskedelmére, szervizelésére, illetve azok alkatrészeinek kereskedelmére. Mindemellett foglalkozunk állványrendszerek, illetve acélszerkezetek tervezésével és szerelésével. Tevékenységünk nem merül ki a berendezések értékesítésében; az általunk kínált targoncákat, takarítógépeket és egyéb berendezéseket bérleti konstrukció keretében is partnereink rendelkezésére bocsátjuk.

A fentieken túl foglalkozunk akkumulátorok karbantartásával élettartamuk növelésével illetve azok esetleges regenerálásával környezettudatos célzattal.
Budapesti székhelyű vállaltunk kereskedelmi irodája és központi szervize Budaörsön található, ugyanakkor javító üzemmel rendelkezünk Kulcson, valamint szervizszolgáltatókkal országszerte.

Akár az idők, úgy az ipari szektor szükségletei is gyorsan változnak. Ezt kezelendő, cégünk igyekszik a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtani partnereinek; célunk az Ön elégedettségének maximalizálása. Bár a minőséget és a szakértelmet helyezzük előtérbe, sohasem szorítjuk háttérbe vevőink igényeit. Szolgáltatásaink lehetővé teszik partnercégeink számára teljes logisztikai igényük gyors kielégítését, hiszen az idő pénz.

Számos vállalkozás, közöttük igen sok kiemelkedő fontosságú, anyagmozgató szolgálatait alakítottuk át már eddig is a jelenkor igényeihez igazodva, költség takarékosan.
Tevékenységünk során a méréstechnika különböző területeire is szakosodtunk. Logisztikai folyamatokhoz használatos targonca-, illetve egyéb mobilmérlegünk, biztosítják partnereink számára a pontosságot.