Építőipar

A Béker-Váz Kft. életében, mint kedves Olvasónk életében is, eltelt egy év.
A páralecsapódás ellen lehet védekezni párazáró fóliával és antikondenzáció, filc bevonattal is. Jelen cikkben a filccel bevont trapézlemezzel foglalkozunk.
Praktikus, gazdaságos ötlet révén szellőztethető a tartós Lindab-elemekből épült tároló.
Félévszázados garancia? Sőt, könnyen tisztítható, erős, jó ár-érték arányú, gyorsan felépíthető a Frisomat acélmagtár
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
Minőségi termék használatával, idővel elhalványodik a kifizetett összeg, míg egy „olcsóbbnak” hitt termék esetén akár 1 év elteltével is a pontos összeget emlegetjük.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma.
Házat építeni mindenki tud, otthont azonban csak egy valaki.
Gyakran okoz bosszúságot a gazdálkodóknak, hogy egy néhány éve vásárolt acélszerkezeten megjelennek az első rozsdafoltok.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma, amely gyors, precíz, és költséghatékony építkezést eredményez.
Tanácsok építkezést tervezőknek 1.- az igények feltérképezése.
Építkezésbe fogni komoly, felelősségteljes döntés, amely alapos megfontolást és felkészülést igényel.
Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be SMARTwall S C2 termékünket.
A közelmúltban készült el a képeken látható födém hőszigetelése néhány ezer m2 felületen egy miskolci társasház teremgarázsában.
Szeptemberi hírlevelünkben a nyáregyházi Napsugár óvoda, az „öko-ovifalu” felújításában játszott szerepünket, a csoportos foglalkoztató teremben végzett akusztikai felújítást szeretnénk bemutatni.
A tűzihorganyzást követően az acélszerkezet teljes, csőszerű elemeknél a külső és belső felülete is egységesen tömör, fém védőréteget kap, mely évtizedeken át megvédi a vasfelületet a korrózió támadásaival szemben.
Miért is fontos ez?
A szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyar Luby-kastély műemlék kastélymúzeuma, történelmi rózsakertje és pálmaháza alkotta épületegyüttese 2016-ban bővült a szomszédos telek és házas ingatlan megvásárlásával és hozzácsatolásával bővült, a megnövekedett kiszolgáló és vendéglakás funkciók ellátására.
Knauf Insulation: önfinanszírozó is lehet a családi házak hőszigetelése.