fbpx

A mezőgazdaság helyezi a legnagyobb hangsúlyt a berendezésekre és a kezelőszemélyzetre

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 27.

A sertéstelepektől a borászatokig mi minden feladatra megfelelő megoldást kínálunk. Telepített rendszereket építünk be mezőgazdasági épületekbe, raktárakba, mobil gépeket pedig a külső területekre.

A magasnyomású gépektől az ipari porszívókig, és a padlótisztítókig, mobil vagy telepített rendszerben kínáljuk eszközeinket, amelyek segítenek kielégíteni a mindennapi munka során felmerült igényeit.

A NILFISK MC sorozat – Tökéletes választás az építőipar, mezőgazdaság, kereskedelem és az élelmiszeripar számára. A hideg vizes magasnyomású mosók MC sorozata fél-professzionális megoldásokon keresztül a prémium kategóriás, ritkábban használt mosókig ideális választás a nagy teljesítményt megkövetelő tisztítási feladatok ellátására.

A NILFISK MH generáció – a magas hatékonyságú és az intuitív használat csökkenti a tisztítási költségeket

A meleg vizes mobil magasnyomású mosók új generációja karbantartja üzemanyag fogyasztásunkat, és csökkenti működési költségeinket, miközben optimalizálja a könnyű használatot és a mobilitást.

 A Nilfisk nem csak a termékminőség és az ergonómia iránt elkötelezett. Az a célkitűzésünk, hogy csökkentsük ügyfeleink teljes fenntartási költségét. Célunk tisztítási költségeinek csökkentése.

A teljes fenntartási költség csökkentésében döntő fontosságú bármely tisztítási feladathoz kapcsolódó üzemeltetési költség lenyomása. Minél gyorsabban végrehajtható a feladat, annál alacsonyabb lesz az üzemeltetési és a tisztítási összköltség.​

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG = munkaerőköltség + víz költség + üzemanyag költség + villamos energia költsége + tisztítószer költségek. A NILFISK innovatív megoldásaival segíti vállalkozását, hogy Ön költséghatékony módszerekkel, hatékonyan, a termelésre tudjon koncentrálni.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére felmerülő kérdéseivel kapcsolatban.

Nilfisk Kereskedelmi Kft.
2310 Szigetszentmiklós-Lakihegy, II. Rákóczi Ferenc út 10.
Tel.: 0624 507 450
E-mail: [email protected]
http://www.nilfisk.hu

CÍMKÉK