fbpx

A Valpadana az olasz Argo Tractors cégcsoport tagja

Írta: - 2017 február 23.

A Valpadana az olasz Argo Tractors cégcsoport tagjaként hosszú évtizedek óta van jelen a nemzetközi piacon. Magyarországon a DAP Kft. forgalmazásában található meg ez a márka, mely hazai viszonylatban is évtizedes múltra tekint vissza.

Ennek a traktorcsaládnak a legfontosabb jellemzője, hogy nagyon rugalmas és sokoldalú a kihasználhatósága, függően attól, hogy milyen modell mellett döntünk. A palettán megtalálhatóak az IS (izodiametrikus) valamint az AR (törzscsuklós) modellek is a hagyományos traktorok mellett. Teljesítményük 35 Le-től 110 Le-ig terjed.

Az 1500 széria (35-55 Le, 3 és 4 hengeres Yanmar motorokkal) az idei fejlesztéseknek köszönhetően áttervezésre került a motor burkolat, hogy ennek a kompakt traktornak is a külseje beilleszkedjen az egységes márka megjelenésbe. Váltója elérhető 12+12 vagy 16+16 fokozatú mechanikus kivitelben. 2017 második felében mutatkozik be a teljesen új tervezésű legújabb generáció. Új váltó, új fülke és motorok várhatóak.

A 3600-as széria (68-110 Le, 3 és 4 hengeres Perkins motorokkal) jellemzően a szőlős és gyümölcsös területek traktora, köszönhetően sokoldalúságának. Három különböző kivitelben is elérhető: F szűk nyomtávú, GE alacsonyított és GT széles és magas. Továbbá 20+20 fokozatú mechanikus vagy 40+40 fokozatú Powershift váltóval, légkondicionált fülkével és számos további extrával megtalálható a DAP Kft.-nél. Várhatóan az idei év második felében érkezik a következő generációja ennek a szériának is. Új motorok, teljesen új hajtáslánc valamint váltók kerülnek beépítésre és ezek együttes hatása, hogy teljesen eltűnik a kardánalagút, így fokozva a kényelmet és komfortot.

A paletta legizgalmasabb tagjai a 7000 és 9000-es szériák (65-95 Le, 4 hengeres új fejlesztésű IVECO motorokkal), melyek mindegyik tagja megfordítható üzemmódú. Két különböző verzióban is elérhető: IS első kerék kormányzású és AR törzscsuklós. Kizárólag 16+16 fokozatú mechanikus váltóval érhetőek el. Erőssége a fejlett és nagy teljesítményű hidraulikus rendszere

Kérjen mihamarabb egyedi, személyre szabott árajánlatot a DAP Kft. kollégáitól!