HABI Kft… már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 19.

A HABI Kft.-nél az Önök igényeihez igazodva nyugati erőgép- és pótkocsi-alkatrészek, komplett munkagépek, munkagép-alkatrészek, így függesztett és vontatott axiális permetezők értékesítését is bevezettük.

A Dal Degan gépeket gyártó olasz családi vállalkozás több mint 145 éve, 1870 óta készíti kiváló minőségű gépeit mezőgazdasági felhasználók számára. Kertészeti permetezőik 200-2000 literes térfogattal állnak az Önök rendelkezésére a gyümölcs- és szőlőültetvény-tulajdonosok eltérő elvárásainak kielégítése érdekében. Érdeklődjön kínálatunkról országos szaküzlethálózatunkban, vásárolja meg új permetezőjét még 2018-ban!

A szállítási feladatokhoz elengedhetetlen kellék a pótkocsi, a megbízható HW és MBP márkájú pótkocsikhoz is kínálunk alkatrészeket.

Rövidülnek a nappalok, azonban nem csökken az elvégzendő munka mennyisége. Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek minden igénynek megfelelve, minden lehetséges kivitelben megtalálhatók kínálatunkban.

Ha erőgépei, munkagépei meghibásodnak, szakértő értékesítő kollégáink az ország 24 pontján, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt. Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket!

Hamarosan nyíló új szaküzleteink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén. Keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok címen!

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:
Tel.: +36 77 426 335
E-mail:
[email protected]
www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu
facebook.com/habikft