fbpx

IALB-EUFRAS nemzetközi konferencia

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 08.

Még 4 napig lehet regisztrálni a június 17-21-e között Mosonmagyaróváron  (SZE Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar) megrendezendő IALB-EUFRAS nemzetközi szaktanácsadói konferenciára.

A 2018-as konferencia témáját az „Új kihívások vidéken – hagyományok és átalakuló mezőgazdaság” címmel foglalták össze, melyet hazai és nemzetközi kitekintést is nyújtva járnak körbe – a szakmai előadásoktól az interaktív műhelymunkákon át a hagyományokat és innovációt ötvöző vidéki agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokhoz szervezett változatos témájú tanulmányutakig. A rendezvényen bemutatják a mezőgazdaságot és vidéket napjainkban érintő új kihívásokat és trendeket, valamint hogy milyen kitörési pontokat találhatunk a jövő számára a helyi tradíciók újbóli felfedezése által.

A szervezők tudatosan igyekszenek kontrasztot teremteni a tradicionális értékek és napjaink fejlett mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiáinak (smart farming – intelligens rendszerek) bemutatásával. A konferencia során megvitatják, hogy hogyan befolyásolja a modern technológiák térnyerése a szaktanácsadói munkát és a hagyományos szaktanácsadói szerepeket és milyen közös megoldásokat találhatunk ezekre a kihívásokra.

A rendezvényt akkreditálta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és felvette a szaktanácsadók számára ajánlott rendezvények közé. A szakmai napokon való részvétel esetén a szaktanácsadók kreditpontot kapnak, az alábbiak szerint:

  • ·  2018. június 18.(hétfő) Konferencia+ Workshop: 4 kredit

  • ·  2018. június 19.(kedd) Szakmai tanulmányutak: 2 kredit

  • ·  2018. június 20.(szerda) Konferencia+ Workshop: 4 kredit

A konferencia honlapja és a regisztrációs felület az alábbi linken érhető el:

http://ialb-eufras-2018.org/hu/

Jelentkezési határidő: 2018. május 11.

További információ:
Dr. Vér András SZE-MÉK, főszervező
E-mail: [email protected]; [email protected]
Tel.: +36 96 566 729; +36 30 469 9928

CÍMKÉK