fbpx

„Minden gépünk előélete, állapota és üzemóraállása ellenőrzött és garantált”

Írta: Szerkesztőség - 2019 augusztus 06.

A Gépközvetítő Kft. alapvetően új és demó John Deere gépek, eszközök beszerzésével és értékesítésével foglalkozik. Az általunk biztosított gépközvetítés egy komplex szolgáltatást jelent, magában foglalja a gép kiválasztását, finanszírozását, műszaki vizsgáztatását, névre írását, igény szerint házhoz szálltását, szerviz- és alkatrész-ellátását, esetleges garanciális/szavatossági ügyintézését is.

Minden gépünk előélete, állapota és üzemóra állása ellenőrzött és garantált. Kizárólag hivatalos John Deere márkakereskedő partnereinktől származó új és használt gépeket kínálunk, használtgép-„lerakatokból”, árverésekből, származó, kétes előéletű, esztétikailag feljavított gépek nem szerepelnek kínálatunkban!

Az új és használt import gépeken túl kínálatunkban megtalálhatóak egyéb típusú beszámított használt gépek is, amelyek egy 100 pontos ellenőrzésen esnek át saját kaposvári szervizünkben. Az esetleges hibákat diagnosztizáljuk, kijavítjuk, és csak ezt követően kínáljuk fel az adott gépet Ügyfeleinknek, így biztosítva a hosszú távú üzemeltetési biztonságot.

Web: www.gepkozvetito.hu
Telefon: +36 30 313 0760
E-mail: [email protected]

CÍMKÉK gépközvetítő