fbpx

Ne feledje, a kamara idén is meghívja tagjait az AGROmashEXPO-ra!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 január 11.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a korábbi évek hagyományainak megfelelően 2019-ben is ingyenes belépést biztosít tagjainak a 2019. január 23-26. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra.

AGROmashExpo

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow bemutatótermi megfelelője az ágazat üresjáratának számító téli időszak legjelentősebb szakmai rendezvénye, ami bemutatja azokat a szakmai újdonságokat és legújabb művelési, technológiai és piaci trendeket a gazdálkodók számára, amik a gazdaságuk fejlődésének alappillérei lehetnek a jövőben. A fejlődést, a rendezvény szakmai partnerei által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol a legaktuálisabb kérdésekre és problémákra adott válaszok is elérhetőek az agráriumban dolgozók számára.

Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség, amit a fogadócsarnokokban a kamarai infópultban ülő munkatársainknál kell majd bemutatni és leolvastatni. Egy kártya egy nap egyszer használható, és egy fő ingyenes belépésére ad lehetőséget. A kamarai kártyával nem rendelkező tagjaink forduljanak falugazdászhoz, és kérjenek tagsági igazolást, amelynek bemutatásával igénylehető az ingyenes belépő. A hír a NAK honlapján található.