fbpx

Nyerjen 1 zsák kukoricát 3 perc alatt! – Kleffmann online felmérés

Írta: - 2016 március 08.

A Kleffmann&Partner Kft. adatgyűjtő kampányt indít, amelyre olyan gazdálkodók válaszait várja, akik véleményük megosztásával segítenének. A válaszokért cserébe garantált ajándék jár és a kitöltők között prémium kategóriás kukorica vetőmagokat is kisorsolnak.

A KleffmannGroup neve a mezőgazdaságban tevékenykedők számára ismerősen cseng. Az agrár szektorra szakosodott, már több mint 25 éve működő piackutató cég a jövőben az internetes piackutatás irányába kívánja tevékenységét fejleszteni.

Ennek érdekében a cég egy adatgyűjtő kampányt indított el, amelyre olyan gazdálkodók válaszait várja, akik szeretnének részt venni az internetes piackutatásokban.

Miért érdemes a gazdáknak válaszadóként részt venni ezekben a felmérésekben?

  1. A Kleffmann a mezőgazdasági ágazat fontos szereplői számára végez kutatásokat, így a válaszadó gazdálkodók a részvételükkel hangot adhatnak véleményüknek, és ezáltal befolyásolni tudják a vetőmag nemesítő, növényvédő szer és műtrágya gyártó, illetve mezőgazdasági gép forgalmazó cégeket.
  2. A Kleffmann felméréseiben évente több ezer gazda vesz részt, akiket a kérdezőbiztosok személyesen vagy telefonon keresnek meg. A kutatások gyakran a mezőgazdasági kampány munkák időszakára esnek, így a gazdák nem mindig érnek rá, hogy a kutatók kérdéseire válaszoljanak. Az internetes adatgyűjtés során a kérdőívet bármilyen időpontban ki lehet tölteni, nem szükséges időpontot egyeztetni a kérdezőbiztossal. Az online kérdőívek kitöltését ráadásul bármikor meg lehet szakítani, ha éppen valami sürgős dolog közbejön, és egy későbbi időpontban onnan lehet folytatni, ahol a kitöltés abbamaradt.
  3. A felmérésekben való részvételt a Kleffmann mindig valamilyen ajándékkal jutalmazza: szaklap előfizetések közül választhat a gazdálkodó, vagy választhatja a Kleffmann által immár 10 éve kiadott, és a gazdálkodók által kedvelt Gazdanaplót, mely több, mint egy egyszerű határidőnapló: a gazdálkodók igényeihez igazodva egy naptári év helyett egy mezőgazdasági évet ölel fel, hasznos információkat tartalmaz a mezőgazdasággal kapcsolatos hivatalos szervekről, gazdálkodási naplót (vetési naplót, permetezési és trágyázási naplót), csapadék nyilvántartót is tudnak benne vezetni a gazdák, valamint az input anyag beszerzéseiket is nyilvántarthatják.
  4. Az internetes kutatásban való részvétel egyúttal egy nyeremény játékban való részvételt is biztosítja, melynek során a válaszadó gazdák nagyobb értékű ajándékokat is nyerhetnek.

Az adatgyűjtő kampány során mindössze egy rövid, a gazdaság alapvető adatait tartalmazó kérdőívet kell kitölteni, mely mindössze 3 percet vesz igénybe. Minden kitöltő gazda szaklap előfizetést kap ajándékba, valamint azon szerencsések egyike is lehet, akik egy zsák prémium kategóriájú kukorica hibridet is nyernek! A nyereményjáték során 10 zsák kukorica vetőmagot sorsolnak ki!

A kisorsolásra kerülő hibridek (egyes hibridekből 2-3 zsák is kisorsolásra kerülhet):

  • DKC4943 (Monsanto)
  • LG30.369 (Limagrain)
  • LG30.389 (Limagrain)
  • P9537 (Pioneer)
  • Solferino (KWS)
  • Sumberto (Saaten Union)
  • SY Photon (Syngenta)

Vegyen Ön is részt a Kleffmann internetes felméréseiben!

Töltse ki most az adatgyűjtő rövid kérdőívet mindössze 3 perc alatt, és vegyen részt a nyereményjátékban!

Az online kérdőív ezen a linken érhető el!