pH – mérés élelmiszerekben: problémák és lehetőségek
Az élelmiszeriparban gyakran használandó a pH-mérés. Viszont ez nem is olyan egyszerű feladat.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz élelmiszeriparban gyakran használandó a pH-mérés. Viszont ez nem is olyan egyszerű feladat.
Hazánk, Magyarország különösen gazdag természeti erőforrásokban, a megújuló energia potenciálokat illetően, pedig a világ egyik legnagyobb forrásokkal rendelkező országa.
Ki gondolná, egy szép piros alma vagy burgonyafőzelék elfogyasztásakor, hogy hány olyan folyamat van az élelmiszerek előállítása során, melyet a termelőknek és…
Védjegyek használatára buzdítanak minden termelőt, gyártót a szakemberek, hiszen a logó bizonyítottan emeli a termék értékét.
A különleges, egyedi, jellegzetes, csak Magyarországra jellemző termékeket hungarikumoknak nevezzük, minőségük és hírnevük megőrzése egyaránt fontos a termelőknek.
A PRODUCT AREAS Klaszter célja, hogy nemcsak a régióban, de nemzeti szinten is európai kiválóságot teremtsen, segítse az innováció és élelmiszer-termelés szempontjából…
A baktériumok jelenléte nemcsak az állatok egészségére jelent esetleges fenyegetést, ezáltal súlyos gazdasági veszteségeket okozva, hanem energia- és…
Gyakorlati tapasztalatokat mutatunk be takarmányrozs termesztésével és silózásával kapcsolatosan.
A McCormick új X60 traktor sorozata modern műszaki megoldásokat vonultat fel 90 – 120 LE teljesítmény kategóriában.
A Holland Alma Kft. faiskolájában évekkel ezelőtt felvetett „naturalma filozófia” mára kiforrott programmá érett.