fbpx

Jót s jól!

food-platter-2175326_960_720[1]
2011. augusztus 01.

Az élelmiszer létfontosságú cikk, az evés maga pedig élvezet, sokszor a családi, társas összejövetelek fénypontja.

A terményszárítók engedélyeztetése

adony-04[1]
2011. augusztus 01.

A terményszárítók engedélyeztetése kiemelt szerepet kapott a régió központokban működő Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalokban

Miért érdemes káliummal trágyázni a zöldségtermesztésben?

miert_erdemes_kaliummal_tragyazni_a_zoldsegtermesztesben_01[1]
2011. augusztus 01.

Bár talajaink általában káliummal jól ellátottak, mégis a nagy káliumigényű kertészeti növényeket célszerű káliumtrágyázásban részesíteni annak érdekében, hogy termőképességük de mindenek előtt a termésminőségük kielégítő legyen.