Csak azt vegyük el a Földtől, amit feltétlenül el kell
Nyolc éve fogtak a kecsketenyésztésbe, majd az alapanyag-feldolgozásba, azaz a sajtkészítésbe.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreNyolc éve fogtak a kecsketenyésztésbe, majd az alapanyag-feldolgozásba, azaz a sajtkészítésbe.
Javul a mezőgazdaságban dolgozók érdekvédelme, pénzügyi-piaci pozíciója – ezt várja az állam a termelővédelmi törvénytől.
A Szender Kert egy több mint 10 éve, 2013-ban alapított családi őstermelő vállalkozás.
85 százalékos tavalyi agrárollóval ugyan miben bízhat a magyar mezőgazdaság? Idén jobbak az árak, de nagy a visszaesés.
Seriff és banditák küzdelme: vidám programok és termékbemutatók a 4. KRAMP Agrár Banzáj szakmai napján, Tordason.
Az ismétlődő aszály a kapáskultúrákban sokkolja a termelőket. Az inputosok sem tudnak vizet fakasztani.
Boraikat a legkorszerűbb technológiával felszerelt új feldolgozóüzemükben készítik.
Miklós Csabi több mint 20 éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.
Ma 114 ló élvezi a gondos ápolást, a szakszerű, tudományos alapokra fektetett gyógyítást.
A hajdani Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen helyezett diákból így lett hirtelen marhatenyésztő.