Piacvezető HYBRIROCK 15% extra kedvezménnyel!

Írta: - 2015 július 13.

Az őszi káposztarepce termesztése az egyik legnagyobb technológiai kihívás a növénytermesztők számára, a növénnyel kapcsolatos munkák összetettsége a kertészeti kultúrákéhoz hasonlít. A termesztésére alkalmas régiókban a termelés színvonala presztízskérdéssé vált a gazdatársadalomban. A termelési célkitűzésnek megfelelő hibrid kiválasztása az eredményesség egyik legfontosabb alapfeltétele, éppen ezért a hazai őszi káposztarepce vetőmagpiacon egy hibrid értékéről kialakult termelői véleményt kiválóan tükrözi a fajta piacrésze illetve piacrész változásának iránya.

A KWS hibridjeire az elmúlt években folyamatosan növekedett a kereslet, ami egyértelműen a termelők elégedettségét jelenti, ennek köszönhetően 2014 őszén a magyar repce vetésterület 18 százalékán KWS repcét termeltek a gazdák, a KWS a nemesítők közötti sorrendben a harmadik “dobogós” helyre került (Kleffmann, 2015). A KWS repce hibridek közül különösen a HYBRIROCK nevű hibridre alakult ki nagy érdeklődés, vetőmagja iránt 2012-től évről-évre fokozódott az igény, 2013-ban a HYBRIROCK vetőmagjából került elvetésre a legtöbb (Kleffmann, 2014), majd a kiváló termelési tapasztalatoknak köszönhetően 2014-ben öt százalékkal nagyobb területen került felhasználásra, megőrizve piacvezető pozícióját (Kleffmann, 2015). Jelenleg a magyar őszi káposztarepce vetésterület minden hetedik hektárján, azaz a teljes repceterület 14 százalékán HYBRIROCK -ot termesztenek a magyar gazdák.

A HYBRIROCK azért lett piacvezető, mert mindent tud, amit egy piacvezetőnek tudni kell. A termesztésével kapcsolatos tanácsokat pedig a KWS értékesítési és marketing csapata hangzatos ígéretek nélkül, hitelesen és őszintén kommunikálta. A HYBRIROCK népszerűségének további oka, hogy a piaci bevezetése előtt más KWS hibridek kiváló és megbízható teljesítményükkel már megalapozták a termelők bizalmát a KWS hibridekkel kapcsolatban. A HYBRIROCK sikerének háttere a termelők hosszú évek alatt kialakult kedvező tapasztalata és bizalma a KWS őszi káposztarepcékről.

Vásároljon a piacvezető HYBRIROCK repce vetőmagból és 15% extra kedvezményt kap! Érvényesség: 2015. augusztus 20-ig történő megrendelés esetén. A további részleteket és feltételeket keresse a KWS hivatalos forgalmazóinál.

Szeidl Balázs

értékesítési vezető

KWS Magyarország Kft.