fbpx

PLUIMERS – A szigetelés szakértője

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 20.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az energia-megtakarítás és a környezettudatosság, így a különböző új vagy akár régi épületeknél is fontos szempont a szigetelés, ami sokféle technológiával oldható meg, ezáltal azonban sok buktatót is rejthet. A legjobb megoldást a jó minőségű szigetelőanyag és a szakértő kivitelező választása adja.

Cégünk kiváló minőségű szigetelőanyagok felhasználásával igyekszik megfelelni a piac kihívásainak, melyet a befúvásos üveggyapot technológiához (a Knauf Insulation KFT) stratégiai partnerünk termékei biztosítanak. A felhasználási lehetőségek sokoldalúak. Az egyik legnagyobb kihívás, a hőhidak kiküszöbölése és a megfelelő hőszigetelési érték elérése. Erre a befúvásos technikára a Knauf Insulation fújható üveggyapot a megoldás.

További előnyei:

  • a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen alkalmazható;
  • jó a páraáteresztő-képessége;
  • hidrofóbizált (nem nedvszívó) anyag;
  • A1-es tűzveszélyességi osztály;
  • méretstabil;
  • csekély a statikai terhelése, mely kis tömegének köszönhető.

Az újrahasznosított alapanyagokból készülő üveggyapot elnyerte a Kék Angyal környezetkímélő díjat. Cégünk különböző területeken (agrár, ipari vagy a magánszektorban is) tevékenykedik. Minden területen a felület sajátosságainak figyelembevételével kell megtervezni a szigeteléseket és kiválasztani a megfelelő technológiát. Ebben nyújt segítséget a Pluimers csoport több mint 40 éves tapasztalata. Cégünk megtalálható a TERC és ÉNGY rendszerekben a pályázatok elkészítésének egyszerűsítése érdekében.

http://www.pluimers.hu