Szalámi- és kolbászérlelés, – füstölés mesterfokon

A TOBAX Kft. több mint 35 éves tapasztalatával ajánlja Önöknek nagyteljesítményű, magas műszaki és technológiai színvonalú berendezéseit: szalámi- és kolbászérlelő, gyorsérlelő-füstölő, illetve utóérlelő klímáit.

Célunk elsősorban a magyar húsfeldolgozó vállalatok számára kiválóan működő, modern berendezések kínálata, elérhető áron, gyors szervizzel, elsősorban hazai forrásból és alvállalkozói partnerekkel. Csak saját gyártású termékeinket forgalmazzuk.

Fő tevékenységünk klímaberendezések, füstölők, sajtérlelők, főző-füstölőszekrények, sütőszekrények, intenzívhűtők, mikroprocesszoros vezérlők számítógépes regisztrációval, füstgenerátorok és füstölő-kocsik tervezése, gyártása és kivitelezése.

Berendezéseinket a higiéniai és esztétikai követelményeknek is megfelelő rozsdamentes acélból gyártjuk.

Minden berendezésünket EU CE, EK megfelelőségi nyilatkozattal, környezetvédelmi-, higiéniai- és munkavédelmi tanúsítással szállítjuk, illetve helyezzük üzembe.

Berendezéseinkre 1 év garanciát, és típusonként legalább 12 év szervizt biztosítunk. Vezérlőink modulrendszerűek, javításukat gyorsan, olcsón végezzük.

Együttműködő partnereink ismert cégek, amelyek már bizonyítottak, szigorú elvárásainknak megfelelnek, többségük ISO-minősítéssel és környezetvédelmi zöldkártyával rendelkezik.

A TOBAX Kft. gyártmányai a közbeszerzések és az EU-pályázatok követelményinek magas színvonalon megfelelnek, a hivatalos EKR azonosító számunk EKRSZ_26671154. A folyamatos kutatás-fejlesztés és minőségi gépeink révén több mint 900 egyedi tervezésű klímaberendezésünk működik hazánk területén és a határokon túl.

Kérjük, forduljanak a TOBAX Kft.-hez fejlesztési elképzeléseikkel, mi magas színvonalon megvalósítjuk azokat!

TOBAX Élelmiszergyártó és Tervező Kereskedelmi Kft.
1165 Budapest, Nyílvessző utca 41.

Á. Tóth Sándor, ügyvezető
+36-20/423-6825
tobax.klima@tobax.hu

ifj. Tóth Sándor üzemvezető
+36-20/581-0723
tobaxklima@gmail.com
www.tobax.hu


higiénia Tobax Kft.