Élelmiszeripari fórumot rendez a NAK január 22-én
Tisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Szakterülete által szervezett „Élelmiszeripari fórumra”.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreTisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Szakterülete által szervezett „Élelmiszeripari fórumra”.
Magyarország elkötelezett a genetikailag módosított szervezetektől (GMO) mentes élelmiszerek mellett.
Ötvenhárom településen, összesen 110 hektárnyi földterületen indult el a tavaszi munka a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.
Alacsony hőfokon működő, a gyümölcsök vitamintartalmát és ízanyagait megőrző lekvárfőző üzemet indított a Komárom-Esztergom megyei Szomoron a Barack-Virág Kft.
Több mint 13 ezer nehéz sorsú emberen segített idén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja.
Egyre fontosabbak a rövid ellátási láncok az emberek élelmiszerrel való ellátásában világszerte, így Magyarországon is.
A húsfeldolgozók technológiai fejlesztéséhez november 10-től, az állatbetegségek megelőzéséhez pedig 2015 januárjától igényelhető vissza nem térítendő támogatás.
Befejeződött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszerének fejlesztési projektje, mely az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében valósult meg.
A rossz, silány minőségű élelmiszerek kiszűrése védi a fogyasztók érdekeit, segíti a fekete- és a szürkegazdaság visszaszorítását, az élelmiszergazdaság megtisztulását.
A jó minőségű élelmiszerek előállításának egyik feltétele a korszerű technológia alkalmazása.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.