fbpx
▼Hirdetés

▼Hirdetés

Az élelmiszer-biztonság javítását célzó kutatások a Dél-Alföldön

Az élelmiszer-biztonság javítását célzó kutatások a Dél-Alföldön
2013. december 11.

Az élelmiszer-biztonság javítását szolgáló kutatásokat végzett együttműködésben a szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., a Hód-Mezőgazda Zrt., a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. és a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont. A projektet a Gazdaságfejlesztési Operatív Program 780 millió forinttal támogatta.

GKI-összegzés a húsáfáról és a feketegazdaságról

GKI-összegzés a húsáfáról és a feketegazdaságról
2013. december 10.

A legális termelők jelentős, illegális versenyelőnyt élvező konkurenciától szabadulhatnának meg, ha a sertéságazat forgalmán beül a 30-50 százalékra becsült feketegazdaság arányát sikerülne csökkenteni, felszámolni.

Egyre kedveltebbek a helyi élelmiszerek

Egyre kedveltebbek a helyi élelmiszerek
2013. december 09.

Egyre kedveltebbek a helyi élelmiszerek, amit az is jelez, hogy a korábbi 6-8 százalékról 8-12 százalékra emelkedett arányuk a fogyasztáson belül.