Szemléletformáló üzemlátogatás az élelmiszeripar számára
A programsorozata első eseményén az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe látogathat el.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA programsorozata első eseményén az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe látogathat el.
A kutatással az élelmiszerekkel bevitt káros anyagok egészségkockázatát is becsülik.
Többnyire olyan ételt vásárolunk, amire valóban szükségünk van!
Magyar sertéshúsexportról tárgyalt a japán agrártárca képviselője Budapesten.
A Btk. új rendelkezése értelmében a jövőben szigorúbb büntetést kaphatnak az élelmiszer-hamisítók.
Az utóbbi években hazánk jelentősen növelte külkereskedelmét a tengeren túli országokkal.
Kétszintű védjegyrendszert vezet be az Agrárminisztérium.
A tejfogyasztás fontosságára hívták fel a figyelmet a Tej Világnapi fesztiválon.
A K&H agrárbár során a hallgatók az agrárium kihívásait és jövőbeli lehetőségeit járják körbe.
A BBQ és a grillezés között az alapvető különbség a hőkezelés hőmérsékletében rejlik