fbpx
▼Hirdetés

▼Hirdetés

Jót s jól!

Jót s jól!
2011. augusztus 01.

Az élelmiszer létfontosságú cikk, az evés maga pedig élvezet, sokszor a családi, társas összejövetelek fénypontja.

A terményszárítók engedélyeztetése

A terményszárítók engedélyeztetése
2011. augusztus 01.

A terményszárítók engedélyeztetése kiemelt szerepet kapott a régió központokban működő Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalokban

Miért érdemes káliummal trágyázni a zöldségtermesztésben?

Miért érdemes káliummal trágyázni a zöldségtermesztésben?
2011. augusztus 01.

Bár talajaink általában káliummal jól ellátottak, mégis a nagy káliumigényű kertészeti növényeket célszerű káliumtrágyázásban részesíteni annak érdekében, hogy termőképességük de mindenek előtt a termésminőségük kielégítő legyen.