Ilyen is van? Tejsavtermelő baktériumok milliószámra
A silókukorica kiinduló tejsavtermelő baktérium, élesztő-, és penészgombáiról
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA silókukorica kiinduló tejsavtermelő baktérium, élesztő-, és penészgombáiról
„Ez a fólia bizonyult a leginkább időtállónak, még a tűző napon se renyhült meg, mint néha más termékek”, mondja Tekes József Bács-Kiskun megyei gazdálkodó. Manuli-termékeket…
Ágazattól függetlenül egyre nagyobb kihívást jelent a termelői oldalon előírt higiéniai feltételek megteremtése és a szigorú szabályok betartása.
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a takarónövények csak a lezsarolt szántóföldi talajok megmentői, holott a szőlős- és gyümölcsösgazdák is ugyanúgy hasznukat tudják venni.
A Huminisz Kft. teljes egészében magyar tulajdonú, szakmai alapon szerveződött vállalkozás, 15 éves tapasztalattal a huminsavas növénykondicionálás terén.
Világviszonylatban a megtermelt kukorica mennyisége az utóbbi években meghaladta a 700 millió tonnát.
Visszatekintve, vajon ki mit gondol az idei 2017- es évről? Terv szerint alakult? Elmaradt a várttól?
A toxinhatárértékek ma már alapvetően befolyásolják a búza- és a kukoricapiacot.
Az állatfajok vándorlása természetes folyamat. A megváltozott környezet és életfeltételek arra késztethetik…
A szőlő egyike a legrégebbi kultúrnövényeinknek. Hazánkban a történelmi borvidékeken több mint 2000 éve folyik szőlőművelés.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.