Talajélet

A NÉBIH-hel közös vizsgálatok egyértelműen bizonyították, hogy a talajoltós kezelések terméstöbbletet és jobb minőséget eredményeztek.
Rajtuk múlik a földi élet – nélkülük nem lenne semmi sem…!
A talajjavítást fontos komplex, szerves rendszer keretében végezni, de nagyon megéri precíziós alapon elvégezni.
A fajtaválasztás és az agrotechnika mellett a talaj tápelemtartalma és a tápanyag-gazdálkodás alapozza meg a terméshozamok mennyiségét és minőségét.
A Démétér Biosystems Bt. talaj-szaktanácsadási rendszer gazdaságára szabott megoldást kínál.
A szójatermesztés során a hazai Bradyrhizobium japonicum baktériumtörzset tartalmazó talajoltóanyagok jelentősen fokozzák a hozamot.
A TerraCalco® hozzájárul a talaj radikális javításához akár egy lépcsőben, akár 2-3-4 éves lépcsőkben növeli a termelés minőségét és mennyiségét.
A terméseredményt BactoFil® Kalászos talajoltó mikrobiológiai készítménnyel is javíthatjuk.
Megvitatták a talaj, talajélet, talajvédelem oktatását képzését és szemléletformálását.
A Lakkos Kft. már három telephelyén kínálja megfizethető, prémium-minőségű termékeit.
A gép a művelőelemek állítható munkamélysége miatt; kötött száraz, szármaradványos és nedvesebb területek művelésére is alkalmas.
Ahhoz, hogy megfelelő döntéseket hozhassunk termőföldjeink tápanyag-utánpótlásáról, megfelelő talajmintákkal és megbízható vizsgálati adatokkal kell rendelkeznünk, ráadásul folyamatosan.
A termőtalaj, mint az olaj, jelentősen fogytában van. Kezünkben a lehetőség még most, hogy ezt a folyamatot visszafordítsuk. Tegyünk a Földünkért!
A folyamatos növénytakarás és a csökkentett talajművelés segít az egészséges talajélet biztosításában.
A talaj-ökoszisztéma megfelelő működése a talaj jövőbeni termékenységének, fenntarthatóságának az alapját jelenti.
A Calciprill® termékcsalád alkalmazása esetén az elvárás a terméseredmények és ezáltal a realizált haszon maximalizálása.
A TerraCalco® hozzájárul a talaj radikális javításához akár egy lépcsőben, akár 2-3-4 éves lépcsőkben növeli a termelés minőségét és mennyiségét.
A Phylazonit Tarlóbontó nemcsak a tarló újrahasznosításával gazdagítja a talaj tápanyagkészletét, de segít a lekötődött tápanyagok feltárásában.
A YaraMila termékcsalád tagjainál az NPK-arányokat tekintve teljes a paletta.
A szármaradványok megfelelő előaprítása és a tarlóhántás a vetés minőségére is hatással van. A szakszerű talajművelés nélkülözhetetlen eszköze a rövidtárcsa.