fbpx

A sokoldalú pálinka

A sokoldalú pálinka
2019. április 17.

18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.

Szendvicspanel – a legjobb választás

Szendvicspanel – a legjobb választás
2019. április 16.

Határozott, de mindenképpen igaz kijelentés a címbeli, amennyiben ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, sportlétesítmények, élelmiszeripari és hűtőházi építkezéséről van szó.

Negyedszázada táplálunk és védünk Magyarországon is!

Negyedszázada táplálunk és védünk Magyarországon is!
2019. április 16.

Az osztrák tulajdonú, 1994-ben alapított Kwizda idén ünnepli 25. évfordulóját, ez alkalomból Légrádi Zsolt ügyvezetővel, Dr. Czinege Erik marketing és beszerzési vezetővel és Barna Sándor kereskedelmi igazgatóval beszélgettem.