Agrárágazat anno – Akasztói Szikiponty: érdemes megkóstolni, más, mint a többi
Ezek a halak zsírszegényebbek a megszokottnál. Így nevelik az uniós védettséget kapott Akasztói Szikipontyokat.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreEzek a halak zsírszegényebbek a megszokottnál. Így nevelik az uniós védettséget kapott Akasztói Szikipontyokat.
A legnagyobb őshonos hal volt hazánkban, most Akasztón kiváló húsáért és elképesztően drága ikrájáért nevelik.
A királyok halának hívták, ma a világ legdrágább kaviárját nyerik ki belőle. Akasztón vizákat nevelnek sikeresen.
Elárulták a titkot, hogy szaporítják a híres Akasztói Szikipontyot.
A vírusnak ellenálló, különlegesen finom húsú Akasztói Szikiponty szaporításának titkát mutatja be exkluzív videónk.
Pillanatok alatt levágják a rackák bundáját a túrkevei birkanyírók. Az Akasztói Halascsárda bio fűnyíróiból gyakran pörkölt készül.
Gyorsan levágják a rackák bundáját a túrkevei birkanyírók. Az Akasztói Halascsárda bio fűnyíróiból gyakran pörkölt készül.