Baktériumos talajoltás – újabb eredmények
A tarlóbontó mikrobiológiai készítmények a növényi maradványok lebontásának indítását végzik.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA tarlóbontó mikrobiológiai készítmények a növényi maradványok lebontásának indítását végzik.
Az SGS laboratóriumai nem csupán az élelmiszereket, hanem a környezeti elemeket is vizsgálják. A talaj, a víz és a lomb analízise kulcsfontosságú a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok szempontjából.
A baktériumok ásványianyag-mobilizáló képességeinek hasznosítása a mezőgazdaságban számos előnnyel járhat.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a fuzáriumfajok szaporítóképletei felszaporodhatnak a talajban.
A mastitis kialakulásában szerepet játszó patogénbaktérium-terhelés a telepi higiénia fenntartásával csökkenthető.
A tarlóbontásra szánt készítmények baktériumtörzsei a gyökérzónában koncentrálódó talajéletet is serkentik.