Családon belül egyesítik a szőlész-borász szakmát
A hagyományos és az innovatív technológia teszi világszerte sikeressé a szigetcsépi Gál família borait.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA hagyományos és az innovatív technológia teszi világszerte sikeressé a szigetcsépi Gál família borait.
A tavalyi év sikere után idén második alkalommal szervezte meg a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa a lengyel üzleti borbemutatóját, ahol 30 magyar, az Országos Borversenyen díjnyertes pincészet mutatkozott be.
A napraforgó a legolcsóbban előállítható olajosnövényünk, 700 ezer hektár körüli (bár csökkenő) termőterületével még mindig beelőzi a repce- és szójatermesztés volumenét
Az elmúlt években egyre hangsúlyosabbá vált a szántóföldi növények termesztése során a lombtrágyázás
A dr. Veszelszki Ágnes szerkesztésében megjelent 302 oldalas kötet, 20 szerző írását és 35 fotós képeit tartalmazza a borról, impozáns kiadásban
A villányi Stier Pincészeté lett a legjobb rozébor.
A borosüveg címkék szerepe napjainkban sokkal fontosabb, mint valaha: a rosszul megválasztott és kivitelezett darabok nem érhetik el a szükséges és elvárt hatást.
Az ágazat jövője szempontjából a szőlőültetvények telepítését a Kormány stratégiai fontosságúnak tartja, hiszen kiváló minőségi bor csak magas minőségű szőlőből készíthető
Ahogyan szinte minden évben, idén is a világ egyik legismertebb magyar nemesítésű hibridszőlőfajtájájával, a Csabagyöngyével kezdődik a szüret.
Ahhoz, hogy a repce jól induljon, a nitrogén, foszfor, kalcium mellett – különösen a kezdeti fejlődéshez – sok káliumra van szüksége az optimális…