fbpx
▼Hirdetés
▼Hirdetés

Durumbúza a nagyvilágban – és hazánkban!

Durumbúza a nagyvilágban – és hazánkban!
2017. október 26.

A mediterrán térségben, főként Olaszországban a legkedveltebb tésztafélék alapanyaga a durumbúzából (Triticum durum) készülő durumdara, vagy más néven semolina.

Címkézési követelmények és szabályok

Címkézési követelmények és szabályok
2017. október 24.

Az élelmiszerek és az élelmiszerekkel kapcsolatos tevékenységek nyomonkövetése és azonosítása rendkívül fontos a fogyasztók biztonsága érdekében.

A nagy őszibúzafajta-teszt

A nagy őszibúzafajta-teszt
2017. október 02.

Lezárult a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének őszibúza-fajtakísérleti munkája 2017-ben.