Agrárágazat anno – Így készítik a házi savanyú káposztát (videóval)
Köztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreKöztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
Belevágtak és sikerük lett. Alig győzik a sok természetes gyümölcslevet a szekszárdi Gyűszűbirtokon készíteni.
Ajándékmagból lett Petrovicsék bio tépősaláta-kertje, ahol még a komposztföldet is ők állítják elő. Salátáikat elkapkodják a piacon!
Ahogy a szüleiktől látták: így készíti a savanyú káposztát a Lasanc házaspár már 25 éve.
Csak só és fűszerek, semmi adalékanyag. Így készíti a savanyú káposztát a Lasanc házaspár már 25 éve.
A boldog állatok meghálálják a szeretetet: a Szabó-Galiba család így készít egészséges termékeket kecsketejből.
A fenntartható, környezetkímélő gazdaságon át az egészséges embernél végződik.
Hagyományos módon, természetes alapanyagok felhasználásával készítenek sajtokat, joghurtot, kefirt kecsketejből a Kincses Erdei Kecsketanyán.
Nagyon alacsony ára volt az elmúlt években a bodzának, ezért sokan fel is hagytak a termesztésével.
Egymillió növény- és állatfaj áll a kihalás szélén – erre hívja fel a figyelmet a 2020-as Környezetvédelmi Világnap.