Azonos márkanév, de eltérő minőség?
Az előállító vagy a forgalmazó felelős az élelmiszerek kettős minőségéért.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz előállító vagy a forgalmazó felelős az élelmiszerek kettős minőségéért.
A fenntarthatósági törekvések kiterjednek a gazdálkodókra, a termőföldre, a helyi közösségekre és a vállalat működésére.
Az agrárium képes folyamatosan biztonságos élelmiszerekkel ellátni az Európai Unió lakosságát.
Hatodik alkalommal adták át a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjat.
A minőségi tej fogyasztására hívják fel a figyelmet a Szent István Egyetem kutatói.
Az egyes áruházláncok az általuk fizetendő különadót a mezőgazdasági- élelmiszeripari beszerzési árak letörésével akarják ellensúlyozni.
Elfogadhatatlan az Agrárgazdasági Kamara számára az európai „Termőföldtől az asztalig” és a Biodiverzitás Stratégia.
Ebben Ön is bízhat: világszerte elfogadják a Mertrcontrol termény-, környezetvédelmi, ásványolaj- és fémipari vizsgálatait!
Magyarország rendkívüli uniós támogatási intézkedések bevezetését kérte Brüsszeltől a baromfi-, a sertés- és tejágazatban.