Ennyi is elég, hogy szeressük a hazait
Ez nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreEz nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
A magyar vásárlók többsége előnyben részesíti a hazai terméket.
A hazai termelők képesek magas színvonalon, folyamatosan jó minőségben zöldségek és gyümölcsök termelésére, erősítette meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Auchan Retail Magyarország közös termelői fóruma.
Európában az élelmiszerek által okozott megbetegedések egyik leggyakoribb kiváltó okai a helytelen háztartási gyakorlat.
Magyarország még 40 éve is a világon dobogósnak számított vágógalamb-termékek előállításában, exportjában.
Az, hogy milyen forrásból, milyen tisztaságú, beltartalmi értékű élelmiszert fogyasztunk, közvetlenül meghatározza az egészségünket.
A vártnál sokkal többen nyújtottak be mezőgazdasági és élelmiszeripari nagyberuházásokra pályázatot.
Szakértői becslések szerint a világon termelt élelmiszer 30-40%-a a szemétben végzi.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.