Kutatási fókuszban az eredet és a biztonság
A hazai zöldség-gyümölcs ágazat innovatív fejlesztését, valamint versenyképességének növelését tűzte ki célul a Szent István Egyetem, olvasható a NAK…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA hazai zöldség-gyümölcs ágazat innovatív fejlesztését, valamint versenyképességének növelését tűzte ki célul a Szent István Egyetem, olvasható a NAK…
Az automaták és a NAV elszámolási rendszere közötti adatkommunikáció biztosítása érdekében 2017 januárjában hatályba lépett a 31/2016.(IX.2.) NGM…
Az érzékszervi bírálatokat részletező nemzeti szabványok segítséget nyújtanak a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) előírásaiban található termékjellemzők és érzékszervi szakkifejezések értelmezéséhez.
Megjelent az Európai Bizottság 2018/991/EU végrehajtási rendelete a tyúktojásfehérje-lizozim-hidrolizátum 2015/2283/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti új élelmiszerként történő forgalomba hozatalának engedélyezéséről.
A sertéstelepek takarmányozási költsége a legfontosabb tényező az eredményesség tekintetében. Köztudott, hogy a takarmányok ára az összes költség…
Azonnali hatállyal felfüggesztette egy Hajdú-Bihar megyei, tejtermékek előállításával foglakozó létesítmény tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elrendelte a 2019.11.25. minőség-megőrzési idejű San Benedetto Oligominerale Naturale megnevezésű, 1,0 literes PET palackos kiszerelésű ásványvíz forgalomból történő kivonását.
A hazai lakosság fogyasztói szokásainak változása az egészséges és tudatos életmód irányába mutat.
A modern élelmiszergazdaság, benne a növénytermesztés az emberi lét fenntartásának alapjait megteremtő nemzetgazdasági ágazat, mely az ember által…
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.